Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Oehoe

Uitgevlogen

Vijver

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Uitgevlogen

Torenvalk

Uitgevlogen

Boerenlandvogels

Uitgevlogen

Huismus

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Merel

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs

Door Christ Grootzwagers
Natuurvereniging Ken en Geniet

Uilenwensen

Christ Grootzwagers | maandag 3 juli 2017 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 1030x

Het seizoen loopt alweer enkele maanden en we hebben samen al veel beleefd, van alles hebben we reeds gezien. We hebben dingen moeten accepteren, een aantal kuikens verdween uit beeld en ook meneer den uil zagen we niet meer terug. we hebben het allemaal gezien met de camera's van Beleef de Lente.

Uilenwensen

Tja het seizoen draait al weer een hele tijd mee, we hebben al van alles meegemaakt. Hoe het paar kerkuil elkaar verwende, hoe ma de eitjes begon te leggen, de eerste barstjes in de eieren en het verschijnen van onze hoofdrolspelers.

Allemaal perfect in beeld gebracht door de onlinecamera's.

Maar kan het nog mooier?

Als nieuwsgierige kijker, ben ik alsmaar benieuwd wat er net buiten beeld gebeurd, ben net een papparazzi en zou overal camera's willen hebben. Dat kan natuurlijk niet, toch denk ik dat veel kijkers net als ik een stille wens hebben. Hoorde zelfs dat men bereid is een gift te doen om die stille wens mogelijk te maken.

Wat wil ik nou?

Het is een beetje gewaagd dit hier te schrijven, maar toch doe ik het. Als ik zo de laatste tijd de reacties lees van de trouwe kijkers, die ook in de chatroom zitten, haast dag en nacht, dan zien die op dit moment net te weinig. Tja de K's 1, 3 en 4 zijn behoorlijk mobiel geworden en verschuilen zich in alle hoeken, natuurlijk die hoeken waar wij geen zicht op hebben.

Net nu het leuk en spannend wordt

Ja net nu er volop beweging komt hebben we een behoorlijke dode hoek, een hoek waar zoveel afspeelt. De prooiaanvoer komt via het gat de kast in, de jongen staan ruzie te maken onder de camera, een voorraad muizen ligt juist daar verborgen en dat moeten we met zijn allen toch missen.

Wij hebben een wens

Je moet altijd wat te wensen hebben, maar ik denk met mij, dat velen een stille wens hebben, een extra camera aan de andere kant van de kast, simpel toch?

Vul de enquete in

Tja ik kan dit hier wel schrijven, maar wie ben ik? Jullie kijkers daar draait het allemaal om in Beleef de Lente, als jullie er niet zijn, dan hoef ik hier geen uren zitten dubben, wat ik deze keer eens zal schrijven. Als jullie uw wensen kenbaar maken, ligt dat zeer gevoelig bij de leiding van ons prachtige programma, dus vul in die enquete, het kost maar enkele minuten van uw kijktijd. Klik even op de volgende link met; de enquete.

En nu kijken

Dit willen we zien als het gebeurd in de dode hoek klik op de volgende link: schoonheidsbehandeling

 


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Kerkuil Alle Beleef de Lente blogs