Navigatie overslaan

Uitgevlogen

Steenuil

Uitgevlogen

Oehoe

Uitgevlogen

Vijver

Uitgevlogen

Kerkuil

Uitgevlogen

Koolmees

Uitgevlogen

Bosuil

Uitgevlogen

Torenvalk

Uitgevlogen

Boerenlandvogels

Uitgevlogen

Huismus

Uitgevlogen

Zeearend

Geen broedsel

Slechtvalk

Geen broedsel

Ooievaar

Geen broedsel

Merel

Geen broedsel

Visarend

Toon alle blogs & vlogs
Foto Andre Eijkenaar

Door Mary Mombarg
Kerkuilenwerkgroep Nederland

Nieuwe nieuwsbrief op komst Kerkuilen 2024

Mary Mombarg, Kerkuilenwerkgroep Nederland | woensdag 10 april 2024 | Vind ik leuk | Bewaar deze blog | 306x

Ieder jaar in april/ mei verschijnt de Nieuwsbrief Kerkuilen van de Stichting Kerkuilenwerkgroep Nederland. In de nieuwsbrief wordt verslag gedaan over het voorgaande broedseizoen. De nieuwsbrief gaat naar alle vrijwilligers, kastenbezitters en donateurs.
SKWN

APRIL/MEI 2024

Ieder jaar in mei verschijnt de Nieuwsbrief Kerkuilen van de Stichting Kerkuilenwerkgroep Nederland. In de nieuwsbrief wordt verslag gedaan over het voorgaande broedseizoen. De nieuwsbrief gaat naar alle vrijwilligers, kastenbezitters en donateurs.

Als u ook de nieuwsbrief wilt ontvangen zijn er verschillende mogelijkheden om in het bezit te komen van deze nieuwsbrief.

U neemt contact op met uw regiocoördinator en bespreekt of het zinvol is om bij u een kerkuilen nestkast te plaatsen. Als kastbezitter ontvangt u de nieuwsbrief kerkuilen jaarlijks bij de controle van de kerkuilen nestkast.

U neemt contact op met de plaatselijke kerkuilenwerkgroep of met uw regiocoördinator en u meldt zich aan als vrijwilliger.

U wordt donateur van de Stichting Kerkuilen Werkgroep Nederland en ontvangt jaarlijks de nieuwsbrief kerkuilen. Bijdrage vanaf 10,- euro per jaar. 

Oude nummers kunt u teruglezen op onze website.

 

ALVAST NOTEREN IN UW AGENDA!

De landelijke uilendag 2024 is gepland voor 28 september 2024. Kijk regelmatig op onze website of er nieuws te melden is!

SKWN STONE OWN

Kerkuilenwerkgroep Nederland

De stichting Kerkuilenwerkgroep heeft tot doel het ‘beschermen van de kerkuil’ door ‘het geven van voorlichting en educatie, door het plaatsen van nestkasten en het verzamelen en registreren van gegevens’. De stichting is een overkoepelende landelijke organisatie met ongeveer 1.000 vrijwilligers, die werkzaam zijn in 16 regio’s die landelijk ruim 10.000 kerkuilnestkasten beheren en controleren. Dankzij de inspanningen van deze vrijwilligers en de medewerking van boeren en burgers is de broedpopulatie van kerkuilen toegenomen van ongeveer 100 broedparen eind jaren ’70 tot 3.000 nu. Meer weten? Bezoek de website van Kerkuilenwerkgroep Nederland


Vind ik leuk
Bewaar deze blog

Meer over

Kerkuil Alle Beleef de Lente blogs